Szolgáltatások

Vállalatunk célul tűzte ki, hogy tevékenységét a hazai és külföldi igényeknek megfelelően tovább bővíti. Alkalmazottjaink szakmai képesítése és gyakorlati háttere lehetőséget biztosít számunkra, hogy a sertéstartás technológián kívül egyéb lakatos, gépészeti, villanyszerelési és tervezői munkákat is el tudjunk vállalni. Jelenleg négy szakmailag jól összeállított szerelő csapatot tudunk biztosítani, 4-4 fővel. Összetételét tekintve minden csapatban van villanyszerelő, ipari gépész és hegesztő. Így egy-egy megbízás során mindenre kiterjedő szolgáltatást tudunk nyújtani.

Társaságunk életében fontos szerepet tölt be a tervezői, előkészítői munka. Már több éve saját gépészmérnököt, villamosmérnököt és műszaki rajzolókat alkalmazunk, biztosítva ezzel cégünk függetlenségét és egyediségét. Dolgozóink között emellett hegesztő, lakatos, villanyszerelő, ipari gépész, csőhálózat és berendezés szerelő, gázvezeték és készülék szerelő is megtalálható.

A szakmai képzettségen kívül cégünk mohácsi telephelyén 1800 m2 gyártócsarnok áll rendelkezésünkre. Saját erőből, illetve pályázati forrásokból mára korszerű gépparkot sikerült összeállítani. A műhelyek felszereltségének köszönhetően a lakatos-, illetve a lemezmegmunkáló üzemünkben széleskörű fémmegmunkálási technológiákat tudunk vállalni.

Szolgáltatásaink körébe tartozik még többek között a szaktanácsadás, szerviz szolgáltatás, pályázatok előkészítése, valamint kiszolgáló épületek tervezése. Készséggel állunk partnereink rendelkezésére, legyen szó komplett technológiai beruházásról, alkatrész vásárlásról vagy szaktanácsadásról. Egyedi igényeinek megfelelően kidolgozzuk a hatékony gazdálkodásához szükséges feltételeket, melyek nem csak a hazai, de az európai elvárásoknak is tökéletesen megfelelnek.

Szolgáltatásainkról bővebben a képekre kattintva tájékozódhat: