Jogi nyilatkozat

A Technopig Webáruház tájékoztatja a tisztelt felhasználót, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

  • A Technopig Webáruház weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Technopig Webáruház tulajdonosa jogosult.
  • A Technopig Webáruház tulajdonosának előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét, vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Technopig Webáruház azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – a tisztelt felhasználó ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
  • A Technopig Webáruház weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Technopig Webáruház akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a Technopig Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal a tisztelt felhasználó előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.
  • A Technopig Webáruház fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A Technopig Webáruház nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Technopig Webáruház kifejezetten kizárja.
  • A Technopig Webáruház nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Technopig Webáruház weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.
  • A Technopig Webáruház egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.
  • A Technopig Webáruház jogosult olyan felhasználó kizárására a weboldalainak felhasználásból, aki a weboldal felhasználási feltételeit megszegi, avagy jogszabályokba ütköző magatartást valósít meg a weboldalak használata során.
  • A Technopig Webáruház weboldalainak felhasználására az itt írtakon felül a mindenkori hatályos jogszabályok az irányadók.