Cégünkről

ceguenkrol-technopig

Cégünk 2006-ban alakult Mohácson, sertéstelepek komplett technológiai tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk. A Technopig Kft. ereje a jól szervezett, összehangolt csapatmunkában rejlik. A vállalkozás minden területén munkatársainkkal azért dolgozunk, hogy tovább tudjuk gyarapítani elégedett partnereink körét. Az általunk kidolgozott technológiai megoldások mindenben alkalmazkodnak a modern sertéstartással szemben támasztott követelményekhez és a partnerek egyedi lehetőségeihez, igényeihez. Nem típusmegoldások adaptációira törekszünk, hanem az ár-érték arány figyelembe vételével az ideális megoldást nyújtjuk meglévő és jövőbeni partnereinknek.

Csapatunk célul tűzte ki a magyar sertéstartók versenyképességének növelését. Ebben jelentős szerepe van az önköltség csökkentésének, amely jó minőségű, megbízható technológiai elemek alkalmazásával is elérhető. A tartástechnológiai eszközök egy részét megbízható beszállítóinktól szerezzük be, egy részét pedig saját üzemünkben állítjuk elő. Az eszközök beszerelését, beüzemelését saját szerelőcsapatainkkal végezzük. Ezáltal biztosítani tudjuk partnereinknek a gyors és pontos szervizszolgáltatást is. Beszállítóinkat tudatosan válogattuk össze az elmúlt évek tapasztalatai, és előzetes tesztelések alapján, ezért az általunk értékesített termékeket nemcsak eladjuk, hanem ismerjük is.  Működésünk során korrekt alapokon működő kapcsolatrendszert alakítottunk ki környezetünkkel, megrendelőinkkel, alvállalkozóinkkal és beszállítóinkkal.

Kollégáink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a sertéstechnológia tervezése és kivitelezése területén. Mindent megteszünk azért, hogy az általunk leszállított termékek minőségével és nyújtott szolgáltatások színvonalával Ön maximálisan elégedett legyen!

 

Szolgáltatásaink megtekintése

Referenciáink megtekintése